Om os

Vi står klar med et stærkt team

Erik Ølgaard Nielsen

Erik Ølgaard Nielsen

CEO

+ 45 52 17 80 94

eni@inciteconsulting.dk

LinkedIn

Jeg er uddannet civilingeniør og har mere end 25 års international erfaring fra virksomhederne FLSmidth, Rockwool International og AME Consult, hvor jeg har opnået en bred viden indenfor ingeniørverdenen.

Mine fokusområder er rekruttering, ledelse, forretningsdrift, projektstyring og kompleks salg. 

Jeg har været CEO i headhuntervirksomheden AME Consult, hvor vi løste opgaver for mange af landets førende ingeniørvirksomheder indenfor: Olie & Gas, Cement, isolering, udstyr til fødevareproduktion, logistik, rådgivning, byggeri, IT mv.

Jeg har været VP i FLSmidth for alle de store internationale cementprojekter med en projektportofolie på +14 mia. DKK.

Jeg har være line manager i Rockwool for Cold End and Systems, som er ansvarlig for automatisering af alle produktionsenhederne rundet om i verden.

Jeg ser frem til at hjælpe din virksomhed med at tiltrække de rette kandidater inden for ledelse, projektstyring eller specialister via vores brede netværk. 

Vi har et netværk af kandidater der er interesseret i fuldtidsstillinger eller freelanceopgaver.

Vores medarbejdere

Louise Ea Belling Kraneled

Louise Ea Kraneled

Financial Controller

+ 45 40 91 43 44

lbk@inciteconsulting.dk

LinkedIn

Jeg er uddannet Financial Controller og derefter revisorassistent. Efter at have arbejdet som revisor i nogle år, valgte jeg at skifte branche og beskæftige mig med iværksætteri og innovationSom faglig supplering valgte jeg at tage en pba i innovation og entreprenørskab, som jeg afsluttede i januar 2021. 

Jeg kommer med en administrativ og økonomisk baggrund, og sidder til daglig som administrativ blæksprutte og support til vores salgsteam. 

Jeg glæder mig til at se jer få gavn af vores faglige kompetencer, så I kan få en bedre effektivitet og en bedre bundlinje.  

Samarbejdspartnere

Vi har nogle samarbejdspartnere som hjælper os med at ude den bedste service indenfor headhunting og rekruttering

– Nem og ligetil assistance –