Presse

InCite Consulting har været i pressen flere gange under det tidligere virksomhedsnavn AME Consult

Hvornår kommer der en klodshans i rekrutterings-branchen?

3. nov. 2006

“Vi mangler en “klodskans” inden for rekrutteringsbranchen, en der tænker og gør tingene på en ny og smartere måde.

Manglen på arbejdskraft gør, at de gamle metoder ­ikke virker længere. Når man skal ansætte personale opslås en jobannonce i avisen eller­ på en jobportal på nettet, og man regner så med, at det strømmer ind med gode kandidater. Men nej, det var i de gode gamle dage.”

Masser af vodka og sene nattetimer ved forhandling af kontrakten

10. nov. 2006

“Kunden havde allerede én cementfabrik, der var bygget under kommunismen, og planen var, at han ville købe et nyt og mere tidssvarende anlæg. Da vi ankom til stedet, blev vi indlogeret i en slags gæstehus, og som chef for delegationen blev jeg installeret i værelse nr. 1. En enorm suite på ca. 100 kvadratmeter med både køkken, stue, soveværelse og to store badeværelser. Jeg var åbenbart blevet installeret i et af de rum, som tidligere havde været beboet af KGB-chefer, når de besøgte området.”

De små ting tæller - sådan bliver en e-mail til en ordre på en cementfabrik

6. okt. 2006

“I 2005 solgte FLSmidth for første gang i mere end 90 år et cementprojekt i Rusland, og efter at have deltaget i salgsprocessen blev jeg projektleder på firmaets første cementbyggeri derovre siden 1912. Sideløbende skulle jeg også varetage et egentligt salgsarbejde af cementværker i Rusland og Ukraine, så jeg fik travlt.

Mine praktiske erfaringer med det spændende nye marked kan måske hjælpe andre virksomheder, som planlægger lignende fremstød. For ofte kan det være små ting, der afgør om en handel eller et samarbejde lykkes, og det er vigtigt, at man har sat sig ind i, hvordan kunden gerne vil have samarbejdet til at forløbe.”